Franse klassieker als trouwauto

Franse klassieker als trouwauto

Vraag jij je als Franse klassieker fan af hoe je jullie trouwdag nog specialer kunt maken? Dan hebben wij uiteraard het antwoord voor je. Huur een prachtige Franse klassieker voor jullie trouwdag. Natuurlijk geweldig mooi om in te rijden, maar zeker ook heel leuk voor de trouwfoto’s.

Waar een klassieke auto’s van Franse oorsprong huren

Wat dacht je er van om voor jullie trouwdag een Citroen DS te huren, welke sinds het jaar 1972 over het asfalt heeft vertoeft. Deze prachtige auto staat natuurlijk veel meer bekend onder een andere naam, namelijk de Snoek. Deze auto was in het verleden een erg gewilde auto om zijn rijgedrag, echter mag deze er vandaag de dag zeker nog wezen als het op rijplezier aankomt. Naast de super geweldige looks, kun je nog gemakkelijk meekomen met het huidige verkeer op de weg.

Denk je nu dat wil ik ook zo’n geweldig mooie Snoek huren voor mijn trouwdag? Dan heb je geluk, het is namelijk op het moment van schrijven mogelijk om voor een relatie laag bedrag van €169,- per dag om deze geweldig mooie Franse klassieker te huren bij oldambtoldtimers.nl.

Super toffe Peugeot 504 Coupe V6 huren

Een geweldig mooie klassieker van Peugeot, een 504 Coupe V6. Is natuurlijk ook helemaal geweldig op je trouwerij. Deze geweldig mooie auto is zowel met chauffeur als zonder te huren. Waarbij het mogelijk is dat de auto opgehaald wordt, maar er bestaat ook de optie dat deze prachtige bolide wordt afgeleverd op bestemming. Op het moment van schrijven is deze geweldige oldtimer te huur bij Visscherphg.nl voor 400 euro per dag en voor 800 euro kun je er een weekend van genieten.

Reacties zijn gesloten.