Klassieke Franse auto’s bekijken

Klassieke Franse auto’s bekijken

Ben jij ook zo’n fan van Franse klassieke auto’s zoals bijvoorbeeld de bovenstaande Citroen 2CV? Dan zou je vast eens dit soort pareltjes in het echt willen bekijken. Echter dien je dan wel te weten waar je dit soort mooie auto’s kunt bezichtigen. In dit artikel kun je lezen waar je moet wezen om prachtige klassiekers te bekijken van Franse oorsprong.

Oldtimer en Classic Beurs te Leek

De oldtimer en classic beurs is de ultieme plek om te genieten van al die prachtige klassiekers. Deze beurs is niet speciaal gericht op Franse auto’s, maar je komt ze er zeker wel tegen. Wat dacht je van geweldig mooie Franse cabrio’s welke centraal op het themaplein staan. Of de Blue Duck, wat een klassieke Franse auto op waterstof is.

Oldtimer beurs in Genk

Voor de mensen die het liever wat zuidelijker zoeken, is de oldtimer beurs in genk België een super geschikte plek om eens lekker te gaan genieten van al dat moois wat ze er tentoonstellen. Inmiddels is het al weer de 15e editie welke in het jaar 2022 plaats zal vinden op 19 en 20 maart. Op hun website www.oldtimerbeursgenk.be is meer informatie te vinden over wat je er allemaal kunt verwachten.

Reacties zijn gesloten.